Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σκαμνί

Kagome

Σκαμνί Σχεδιασμένο από τον Shinn Asano με φόντο στη γραφιστική, το Sen είναι μια συλλογή 6 επίπλων από ατσάλινα έπιπλα που μετατρέπει τις γραμμές 2D σε 3D μορφές. Κάθε κομμάτι που περιλαμβάνει το "kagome stool" έχει δημιουργηθεί με γραμμές που ελαχιστοποιούν την περίσσεια για να εκφράσουν τόσο τη μορφή όσο και τη λειτουργικότητα σε μια σειρά εφαρμογών, εμπνευσμένες από μοναδικές πηγές όπως παραδοσιακά ιαπωνικά σκάφη και σχέδια. Το σκαμνί Kagome είναι φτιαγμένο από 18 τρίγωνα ορθής γωνίας που υποστηρίζουν το ένα το άλλο και όταν το δείτε από ψηλά σχηματίζει το παραδοσιακό ιαπωνικό σχέδιο μοτίβου kagome moyou.

Όνομα έργου : Kagome, Όνομα σχεδιαστών : Shinn Asano, Όνομα πελάτη : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Kagome Σκαμνί

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.