Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εσωτερικό Γραφείο

Container offices

Εσωτερικό Γραφείο Σε μια μεγάλη αίθουσα 4000 τμ, οι Βέλγοι σχεδιαστές Five AM τοποθέτησαν 13 μεταχειρισμένα εμπορευματοκιβώτια για να δημιουργήσουν έναν χώρο γραφείου για την Drukta & Formail, δύο εταιρείες εκτύπωσης. Η ιδέα ήταν να δημιουργήσει μια συγκεκριμένη εμπειρία για κάθε επισκέπτη / χρήστη, συνδέοντας τα γραφεία μεταξύ του εργαστηρίου, ώστε τα αφεντικά να δουν τους υπαλλήλους τους, και οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τα τεράστια μηχανήματα. Τρία εμπορευματοκιβώτια βγαίνουν έξω από το κτίριο για να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερο φυσικό φως, και τα δύο βρίσκονται μέσα από τις υπάρχουσες αποβάθρες φόρτωσης.

Όνομα έργου : Container offices, Όνομα σχεδιαστών : Five Am, Όνομα πελάτη : Five AM.

Container offices Εσωτερικό Γραφείο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.