Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Διθέσιο

Mowraj

Το Διθέσιο Το Mowraj είναι ένα διθέσιο σχεδιασμένο για να ενσωματώνει το πνεύμα των αιγυπτιακών και γοτθικών στυλ. Η μορφή του προήλθε από το Nowrag, την αιγυπτιακή εκδοχή του αλωνιστικού ελκήθρου που άλλαξε για να ενσωματώσει τη γοτθική αίσθηση χωρίς να διακυβεύεται η εθνοτική αντιελοβιακή ουσία της. Η σχεδίαση είναι μαύρη βερνίκι με χειροποίητα εθνοτικά αιγυπτιακά χαρακτικά τόσο στα χέρια όσο και στα πόδια, καθώς και πλούσια βελούδινη ταπετσαρία με μπουλόνια και δαχτυλίδια έλξης που του δίνουν μια μεσαιωνική ρίψη σαν γοτθική εμφάνιση.

Όνομα έργου : Mowraj , Όνομα σχεδιαστών : Dalia Sadany, Όνομα πελάτη : Dezines Dalia Sadany Creations.

Mowraj  Το Διθέσιο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.