Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κήπος

Tiger Glen Garden

Κήπος Το Tiger Glen Garden είναι ένας κήπος στοχασμού χτισμένος στη νέα πτέρυγα του Μουσείου Τέχνης Johnson. Εμπνέεται από μια κινεζική παραβολή, που ονομάζεται Three Laughers of the Tiger Glen, στην οποία τρεις άντρες ξεπερνούν τις σεχταριστικές διαφορές τους για να βρουν μια ενότητα φιλίας. Ο κήπος σχεδιάστηκε με λιτό στυλ που ονομάζεται karesansui στα ιαπωνικά, στο οποίο δημιουργείται μια εικόνα της φύσης με μια πέτρα.

Όνομα έργου : Tiger Glen Garden, Όνομα σχεδιαστών : Marc Peter Keane, Όνομα πελάτη : Johnson Museum of Art.

Tiger Glen Garden Κήπος

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.