Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Τράπεζα Τεχνολογίας

Absa

Η Τράπεζα Τεχνολογίας Ζητήθηκε από την allen international να αναπτύξει ένα καινοτόμο υποκατάστημα «Laboratory» στο Clearwater Mall στο Γιοχάνεσμπουργκ. Η ABSA ήθελε να χρησιμοποιήσει το υποκατάστημα ως εργαστήριο δοκιμών για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και διαδικασιών προτού τα κυκλοφορήσει σε ολόκληρο το δίκτυο. Ο νέος κλάδος «Lab» θα επικεντρωθεί στην πρωτότυπη τεχνολογία για να δημιουργήσει ένα πιο διαδραστικό περιβάλλον για τους πελάτες και να δοκιμάσει νέους τρόπους τραπεζικής. Δημιουργώντας διαφορετικά ταξίδια πελατών για αποκλειστικές τραπεζικές συναλλαγές, σύμβουλοι λιανικής και τραπεζικές συναλλαγές υψηλής κυκλοφορίας, καταφέραμε να προσφέρουμε μια πιο πελατοκεντρική ιδέα καταστήματος.

Όνομα έργου : Absa, Όνομα σχεδιαστών : Allen International, Όνομα πελάτη : allen international.

Absa Η Τράπεζα Τεχνολογίας

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.