Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εκθεσιακός Χώρος

CHAMELEON

Εκθεσιακός Χώρος Το θέμα του lounge είναι η τεχνολογία που εξυπηρετεί εκθεσιακούς χώρους. Τεχνολογικές γραμμές στην οροφή και στους τοίχους, σχεδιασμένες να εκφράζουν την τεχνολογία των παπουτσιών που εμφανίζονται σε όλους τους εκθεσιακούς χώρους, την εισαγωγή και την κατασκευή στο εργοστάσιο που βρίσκεται δίπλα στο κτίριο. Οροφές και τοίχοι, που σχεδίασαν με ελεύθερη φόρμα, ενώ συλλέγετε ιδανικά, χρησιμοποιήστε την τεχνολογία CAD-CAM. Barisol που κατασκευάζει στη Γαλλία, έπιπλα βερνικιού MDF που κατασκευάζουν στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης, RGB Led συστήματα που κατασκευάζουν στην Ασία της Κωνσταντινούπολης, χωρίς μέτρηση και πρόβλεψη στην ψευδοροφή .

Όνομα έργου : CHAMELEON, Όνομα σχεδιαστών : Ayhan Güneri, Όνομα πελάτη : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

CHAMELEON Εκθεσιακός Χώρος

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.