Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εκθεσιακό Χώρο

From The Nature

Εκθεσιακό Χώρο Ο τόπος που αντιπροσωπεύει τη φύση, που αντιστέκονται στα ανθρώπινα όντα να καταναλώνουν την ύπαρξη του εαυτού του. Εκεί, το φυσικό ξύλο που περιορίζεται στην υφή του σκυροδέματος, βγαίνει από τη βρώμικη υφή του σκυροδέματος και ανεβαίνει σε μπλε οροφή που συμβολίζει τον ουρανό στη γωνία του τόπου. Η άνοδος τυλίγει το μέρος σαν δίχτυ και σαν να αντιστέκεται να αγγίξει τον εαυτό του. Αυτή η ιδέα επικαλύπτει τη λογική των περιστασιακών παπουτσιών που εμφανίζονται στον εκθεσιακό χώρο. Τα αποκλειστικά οπτικά σχέδια που χρησιμοποιούνται στους τοίχους, σημαίνουν ρύπανση της φύσης. Το διαφανές πάχος της εποξίας είναι 4 mm και καλύπτει στην ξηρά, οπότε προσομοιώνει την εντατική στρώση νερού.

Όνομα έργου : From The Nature, Όνομα σχεδιαστών : Ayhan Güneri, Όνομα πελάτη : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Nature Εκθεσιακό Χώρο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.