Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πλωτό Θέρετρο Και Το Θαλάσσιο Παρατηρητήριο

Pearl Atlantis

Το Πλωτό Θέρετρο Και Το Θαλάσσιο Παρατηρητήριο Ένα πλωτό βιώσιμο θέρετρο και ένα θαλάσσιο παρατηρητήριο που θα βρίσκεται κυρίως στον διάδρομο Cagayan Ridge Marine Biodiversity, στη θάλασσα Sulu, (περίπου 200 χιλιόμετρα ανατολικά του Πουέρτο Πρινσέσα, ακτή Palawan και 20 χιλιόμετρα βόρεια των περιμέτρων του φυσικού πάρκου Tubbataha Reefs) για να καλύψουμε τις ανάγκες της χώρας μας για έναν τρόπο ενίσχυσης της ευαισθητοποίησης των ανθρώπων σχετικά με τη διατήρηση της θαλάσσιας βιοποικιλότητας μας με την κατασκευή ενός μνημειώδους τουριστικού μαγνήτη με τον οποίο η χώρα μας οι Φιλιππίνες είναι εύκολα γνωστές.

Όνομα έργου : Pearl Atlantis, Όνομα σχεδιαστών : Maria Cecilia Garcia Cruz, Όνομα πελάτη : Cecilia Cruz.

Pearl Atlantis Το Πλωτό Θέρετρο Και Το Θαλάσσιο Παρατηρητήριο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.