Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Παλτό

Lande

Το Παλτό Το Coat Stand ήταν σχεδιασμένο σαν ένα εξαιρετικά διακοσμητικό και λειτουργικό γλυπτό γραφείου, ένα συνδυασμό τέχνης και λειτουργίας. Η σύνθεση θεωρήθηκε ότι είναι μια αισθητικά μορφή για να διακοσμήσει τον χώρο γραφείου και να προστατεύσει σήμερα το πιο εμβληματικό εταιρικό ένδυμα, το Blazer. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα πολύ ενεργητικό και εκλεπτυσμένο κομμάτι. Παραγωγή και λιανική πώληση, το κομμάτι ήταν σχεδιασμένο να είναι ελαφρύ, δυνατό και μαζικό.

Όνομα έργου : Lande, Όνομα σχεδιαστών : Fabrizio Constanza, Όνομα πελάτη : fabrizio Constanza.

Lande Το Παλτό

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.