Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Κουνιστή Καρέκλα

WIRE

Η Κουνιστή Καρέκλα Χρησιμοποιώντας την τεχνική κύλισης CNC, το WIRE σχηματίζεται από δύο κομμάτια σωλήνων αλουμινίου. Παρόλο που είναι λειτουργική καρέκλα, μοιάζει με σύρματα που κρέμονται σε επίπεδη επιφάνεια. Ο χώρος καθισμάτων είναι κρυμμένος στους σωλήνες. Η καρέκλα έχει μια μοναδική δομή με πολύ καλή ισορροπία. Είναι ένα ανθεκτικό, σταθερό και βιώσιμο κομμάτι με χαμηλό κόστος υλικού και εμφάνιση πολυτελείας. Το WIRE κατασκευάζεται εύκολα. Επίσης, τα ελαφριά και ανθεκτικά στη σκουριά υλικά το καθιστούν καλό για εξωτερική και εσωτερική χρήση.

Όνομα έργου : WIRE, Όνομα σχεδιαστών : Hong Zhu, Όνομα πελάτη : .

WIRE Η Κουνιστή Καρέκλα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.