Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπέζι

cocktail

Τραπέζι Ο σχεδιασμός είναι ένα μαύρο κοκτέιλ τραπέζι με ενδιαφέρουσες σκιές που παίζουν το μαύρο του τραπεζιού. Είναι ένας διαχρονικός σχεδιασμός που ταιριάζει με πολλά στυλ. Τα αντικείμενα μπορούν να εμφανιστούν στα διαφορετικά επίπεδα παρακάτω για να αλλάξουν την εμφάνιση του τραπεζιού, διατηρώντας παράλληλα την κορυφή του τραπεζιού καθαρή. Ο πίνακας είναι σχεδιασμός μετρητών και μεταφοράς KD: αγορά, μεταφορά στο σπίτι και συναρμολόγηση εύκολα από οποιονδήποτε. Ο σχεδιασμός είναι όμορφος, ενδιαφέρων να κοιτάξουμε, αλλά όχι ενοχλητικός. Τα τραπέζια κοκτέιλ βρίσκονται συνήθως στο κέντρο της δραστηριότητας, αλλά δεν πρέπει να γίνουν το κέντρο της προσοχής - αυτό το τραπέζι επιτυγχάνει ακριβώς αυτό

Όνομα έργου : cocktail, Όνομα σχεδιαστών : Mario J Lotti, Όνομα πελάτη : Mario J Lotti Architecture, PC.

cocktail Τραπέζι

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.