Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Λαμπτήρας

Muse

Λαμπτήρας Εμπνευσμένο από το «Won Buddhism» στο ρητό του ότι δεν υπάρχουν απόλυτες ιδιότητες στο σύμπαν μας, έχουμε δώσει μια παράδοξη ποιότητα στο «φως» δίνοντάς του μια «φυσική παρουσία». Το πνεύμα του διαλογισμού που ενθαρρύνει ήταν μια ισχυρή πηγή έμπνευσης που χρησιμοποιήσαμε για να δημιουργήσουμε αυτό το προϊόν. ενσωματώνοντας τις ιδιότητες του «χρόνου», της «ύλης» και του «φωτός» σε ένα μόνο προϊόν.

Όνομα έργου : Muse, Όνομα σχεδιαστών : Anarkhos design , Όνομα πελάτη : Anarkhos Design.

Muse Λαμπτήρας

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.