Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Ρούχα

Bamboo lattice

Τα Ρούχα Στο Βιετνάμ, βλέπουμε την τεχνική πλέγματος μπαμπού σε πολλά προϊόντα, όπως σκάφη, έπιπλα, κλουβιά κοτόπουλου, φανάρια ... Το πλέγμα μπαμπού είναι ισχυρό, φθηνό και εύκολο στην κατασκευή. Το όραμά μου είναι να δημιουργήσω μια μόδα φθοράς θερέτρου που είναι συναρπαστική και χαριτωμένη, εκλεπτυσμένη και γοητευτική. Εφαρμόσα αυτήν την λεπτομέρεια δικτυωτού πλέγματος μπαμπού σε μερικές από τις μόδες μου, μετατρέποντας το ακατέργαστο, σκληρό κανονικό πλέγμα σε μαλακό υλικό. Τα σχέδιά μου συνδυάζουν την παράδοση με τη μοντέρνα φόρμα, τη σκληρότητα του μοτίβου του πλέγματος και την απαλότητα της άμμου από εκλεκτά υφάσματα. Η εστίασή μου είναι στη φόρμα και στις λεπτομέρειες, φέρνοντας γοητεία και θηλυκότητα στον χρήστη.

Όνομα έργου : Bamboo lattice , Όνομα σχεδιαστών : Do Thanh Xuan, Όνομα πελάτη : Sea of Love.

Bamboo lattice  Τα Ρούχα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.