Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ιατρικό Κέντρο

Neo Derm The Center

Το Ιατρικό Κέντρο Έχει σχεδιαστεί για να συντονίζει το θέμα των γραμμών και τα ασβέστη χρώματα του χρώματος αρκούν για να αποδείξουν τη ζοφερή και ενεργητική σύντομη σχεδίαση για αυτό το συγκεκριμένο κέντρο φροντίδας του δέρματος. Οι δοκοί των λευκών γραμμών διασπώνται σε όλη τη λευκή οροφή και εκτείνονται στον περιβάλλοντα χώρο με δυναμική. Η ζώνη χαλάρωσης που βρίσκεται δίπλα στη ρεσεψιόν είναι τοποθετημένη σε ασβέστη με απόχρωση ασβέστη από έπιπλα έως χαλί που δίνει έμφαση στη νέα και ανανεωμένη ουσία της μάρκας με την επισκόπηση του λιμανιού Victoria.

Όνομα έργου : Neo Derm The Center, Όνομα σχεδιαστών : Danny Chan, Όνομα πελάτη : Beige Design Limited.

Neo Derm The Center Το Ιατρικό Κέντρο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.