Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Azur: Montreal Metro Cars

Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Ο σχεδιασμός των νέων Montreal Metro Cars εκτιμά τον ισχυρό δεσμό που υπάρχει μεταξύ του Μόντρεαλ και του υπόγειου συστήματος του μετρό. Περισσότερο από έναν αποτελεσματικό τρόπο μεταφοράς, τα νέα μετρό του Μόντρεαλ παρέχουν τόσο στην πόλη όσο και στους κατοίκους της τα μέσα για καλύτερη ποιότητα ζωής για τα επόμενα χρόνια. Φέρει την αύρα της δημιουργικής ενέργειας του Μόντρεαλ, παρέχει μια πηγή υπερηφάνειας, εξασφαλίζει μεγαλύτερη συνοχή, διαισθητικότητα και χρηστικότητα εντός της υπηρεσίας και συμβάλλει στην τοπική και παγκόσμια βιωσιμότητα.

Όνομα έργου : Azur: Montreal Metro Cars, Όνομα σχεδιαστών : Labbe Designers, Όνομα πελάτη : Societe de Transport de Montreal /Bombardier Transportation/Alstom Transport.

Azur: Montreal Metro Cars Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.