Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Παιχνίδι

Rocking Zebra

Παιχνίδι Τα παιδιά λατρεύουν αυτό το κουνιστό παιχνίδι, ενώ η σύγχρονη εμφάνιση, τα funky γραφικά και το φυσικό ξύλο, είναι πραγματικά εντυπωσιακά στο σύγχρονο σπίτι. Η σχεδιαστική πρόκληση περιλάμβανε τη διατήρηση του ουσιαστικού χαρακτήρα ενός κλασικού παιχνιδιού κειμηλίων, ενώ χρησιμοποιούσε προηγμένες τεχνικές και ένα αρθρωτό σύστημα κατασκευής που επιτρέπει μελλοντικούς πρόσθετους τύπους ζώων με ελάχιστες αλλαγές εξαρτημάτων. Το συσκευασμένο προϊόν έπρεπε επίσης να είναι συμπαγές και κάτω από 10 κιλά για απευθείας κανάλια πωλήσεων στο Διαδίκτυο. Η χρήση προσαρμοσμένου φύλλου εκτύπωσης είναι μια πραγματική πρώτη, με αποτέλεσμα την τέλεια απόδοση χρώματος / μοτίβου σε μια εντελώς ανθεκτική στις γρατσουνιές επιφάνεια

Όνομα έργου : Rocking Zebra, Όνομα σχεδιαστών : Newmakers, Όνομα πελάτη : Newmakers.

Rocking Zebra Παιχνίδι

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.