Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Μπιστρό

Ubon

Μπιστρό Το Ubon είναι ένα ταϊλανδέζικο μπιστρό που βρίσκεται στον πυρήνα της πόλης του Κουβέιτ. Έχει θέα στην οδό Fahad Al salim, έναν δρόμο που είναι σεβαστός για το εμπόριο του στις μέρες μας. Το διαστημικό πρόγραμμα αυτού του μπιστρό απαιτεί έναν αποτελεσματικό σχεδιασμό για όλους τους χώρους της κουζίνας, του χώρου αποθήκευσης και τουαλέτας. επιτρέποντας μια ευρύχωρη τραπεζαρία. Για να επιτευχθεί αυτό, το εσωτερικό λειτουργεί όπου πρέπει να ενσωματωθεί με τα υπάρχοντα δομικά στοιχεία με αρμονικό τρόπο.

Όνομα έργου : Ubon, Όνομα σχεδιαστών : Rashed Alfoudari, Όνομα πελάτη : .

Ubon Μπιστρό

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.