Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Κάρτα Μηνυμάτων

Standing Message Card “Post Animal”

Η Κάρτα Μηνυμάτων Αφήστε το κιτ ζωικού χαρτιού να παραδώσει τα σημαντικά σας μηνύματα. Σκαρίψτε το μήνυμά σας στο σώμα και, στη συνέχεια, στείλτε μαζί με άλλα μέρη μέσα στο φάκελο. Αυτή είναι μια διασκεδαστική κάρτα μηνυμάτων που ο παραλήπτης μπορεί να συγκεντρώσει και να εμφανίσει. Διαθέτει έξι διαφορετικά ζώα: πάπια, χοίρος, ζέβρα, πιγκουίνος, καμηλοπάρδαλη και τάρανδος. Life with Design: Τα ποιοτικά σχέδια έχουν τη δύναμη να τροποποιούν το χώρο και να μεταμορφώνουν το μυαλό των χρηστών του. Προσφέρουν άνεση να βλέπεις, να κρατάς και να χρησιμοποιείς. Διαποτίζονται από ελαφρότητα και ένα στοιχείο έκπληξης, εμπλουτίζοντας χώρο.

Όνομα έργου : Standing Message Card “Post Animal”, Όνομα σχεδιαστών : Katsumi Tamura, Όνομα πελάτη : good morning inc..

Standing Message Card “Post Animal” Η Κάρτα Μηνυμάτων

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.