Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Τηλέφωνο Πόρτας Βίντεο Hands-Free

Tiara

Το Τηλέφωνο Πόρτας Βίντεο Hands-Free Η Tiara σχεδιάστηκε σύμφωνα με την οριζόντια και κάθετη χρήση, ανάλογα με το πλάτος του τόπου χρήσης. Η αισθητική ποιότητα του προϊόντος μπορεί να διατηρηθεί σε οριζόντια και κατακόρυφη θέση. Πατενταρισμένη περιστρεφόμενη συσκευή 90 μοιρών, η οποία σχεδιάστηκε για οθόνες 2,5 και 3,5 ιντσών, παρέχει εύκολη περιστροφή της οθόνης. Τα καπάκια μπορούν να ανοίγουν χωρίς να χρησιμοποιούν βοηθητικές συσκευές ή δύναμη, μέσω του κατοχυρωμένου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστήματος κλειδώματος. Τα αντικαταστάσιμα κουφώματα και οι γρίλιες των ηχείων παρέχουν εκπληκτική αισθητική επίδραση.

Όνομα έργου : Tiara, Όνομα σχεδιαστών : RAHSAN AKIN, Όνομα πελάτη : NETELSAN.

Tiara Το Τηλέφωνο Πόρτας Βίντεο Hands-Free

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.