Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Σύστημα Σηματοδότησης Ποδηλάτου

Reggal Originals

Το Σύστημα Σηματοδότησης Ποδηλάτου Το Reggal Originals είναι ένα πρωτότυπο σχεδιαστικής σηματοδότησης που βοηθά τους ποδηλάτες να δείξουν την κατευθυντική τους πρόθεση σε άλλους οδηγούς. Το πρωτότυπο έχει σχεδιαστεί με τον τρόπο που οι αυτοκινητιστές μπορούν να δουν από παντού. Το προϊόν μπορεί να επιτευχθεί με δύο λεωφόρους: το μπροστινό και το πίσω μέρος. Το πιο σημαντικό από όλα, πρέπει να ενσωματωθεί σε ένα ενιαίο σύστημα. Με αυτόν τον τρόπο, το προϊόν πρέπει να έχει την αίσθηση premium που ταιριάζει απρόσκοπτα στο ποδήλατο χωρίς κανένα προεξέχον αντικείμενο. Τα μπροστινά φώτα σηματοδότησης δημιουργούνται χρησιμοποιώντας φώτα LED που θα κάθονταν όμορφα στις αυλακώσεις ενός μεταλλικού δακτυλίου.

Όνομα έργου : Reggal Originals, Όνομα σχεδιαστών : Tay Meng Kiat Nicholas, Όνομα πελάτη : .

Reggal Originals Το Σύστημα Σηματοδότησης Ποδηλάτου

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.