Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κουτάλι, Το Δώρο

Naming Spoon

Κουτάλι, Το Δώρο Το «κουτάλι ονομασίας» προήλθε από την ανάγκη να προσφέρει μια σύγχρονη και δημοφιλή εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό δώρο βαπτίσματος, ενός κουταλιού. Ήθελα να δημιουργήσω ένα κουτάλι που θα μπορούσε να εξατομικευτεί και να ονομαστεί ως "Naming Spoon". Οι τελετές ονομασίας, έχουν αυξηθεί στη δημοτικότητά τους τα τελευταία χρόνια. Ήθελα να δημιουργήσω ένα αντικείμενο, το «κουτάλι ονοματοδοσίας», που θα δοθεί στην τελετή ονομασίας ή βαπτίσματος Κάθε «κουτάλι ονοματοδοσίας» είναι μοναδικό και μπορεί να εξατομικευτεί με τους παραλήπτες Birth Stone και να αρχικοποιηθεί και μπορεί να παρουσιαστεί ως κειμήλιο για τις οικογένειες Κληρονομία.

Όνομα έργου : Naming Spoon, Όνομα σχεδιαστών : Katherine Alexandra Brunacci, Όνομα πελάτη : Katherine Alexandra Brunacci.

Naming Spoon Κουτάλι, Το Δώρο

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.