Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Παιχνίδια

Minimals

Παιχνίδια Τα Minimal είναι μια αξιολάτρευτη γραμμή αρθρωτών ζώων που χαρακτηρίζεται από τη χρήση πρωτογενούς παλέτας χρωμάτων και γεωμετρικών σχημάτων. Το όνομα προέρχεται, ταυτόχρονα, από τη λέξη "Μινιμαλισμός" και τη συστολή των "Μίνι-Ζώων". Σίγουρα, είναι έτοιμοι να εκθέσουν την ουσία του παιχνιδιού εξαλείφοντας όλες τις μη απαραίτητες μορφές, χαρακτηριστικά και έννοιες. Μαζί, δημιουργούν ένα παντόν με χρώματα, ζώα, ρούχα και αρχέτυπα, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να επιλέξουν τον χαρακτήρα με τον οποίο ταυτίζονται.

Όνομα έργου : Minimals, Όνομα σχεδιαστών : Sebastián Burga, Όνομα πελάτη : Minimals.

Minimals Παιχνίδια

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.