Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ανακυκλωμένα Κοσμήματα

Clairely Upcycled Jewellery

Ανακυκλωμένα Κοσμήματα Όμορφα, καθαρά, ανακυκλωμένα κοσμήματα, σχεδιασμένα από την ανάγκη να χρησιμοποιηθούν τα απορρίμματα από την παραγωγή του Claire de Lune Chandelier. Αυτή η γραμμή έχει εξελιχθεί σε σημαντικό αριθμό συλλογών - όλες οι αφηγητικές ιστορίες, όλες αντιπροσωπεύοντας πολύ προσωπικές ματιές στις φιλοσοφίες του σχεδιαστή. Η διαφάνεια είναι ζωτικό μέρος της φιλοσοφίας των σχεδιαστών, και αυτό αντικατοπτρίζεται από την επιλογή του ακρυλικού που χρησιμοποιείται. Εκτός από το ακρυλικό καθρέφτη που χρησιμοποιείται, το οποίο αντανακλά το ίδιο το φως, το υλικό είναι πάντα διαφανές, χρώμα ή διαυγές. Η συσκευασία CD ενισχύει τις έννοιες της επανατοποθέτησης.

Όνομα έργου : Clairely Upcycled Jewellery , Όνομα σχεδιαστών : Claire Requa, Όνομα πελάτη : CLAIRELY upcycled jewellery.

Clairely Upcycled Jewellery  Ανακυκλωμένα Κοσμήματα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.