Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Τραπέζι

Chandelier table

Το Τραπέζι Διακοσμητικό τραπέζι. Αυτός ο λεπτός πίνακας είναι ένας τέλειος σύντροφος και συμπληρωματικός συνεργάτης της Claire de Lune Chandelier. Έτσι το όνομά του "Chandelier Table". Η ποιότητα "σχεδόν εκεί" τονίζεται από την λεπτή χαρακτική, που μοιάζει με δαντέλα. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα από τα προϊόντα που σχεδιάστηκαν από την ACCENT, παραδίδεται κατ 'αποκοπή, οπότε απαιτείται ορισμένη συναρμολόγηση από τον τελικό καταναλωτή, μια υπενθύμιση της μείωσης του CO2 ως αναπόσπαστο σχέδιο σχεδιασμού. Μια όμορφη και χρήσιμη προσθήκη σε οποιοδήποτε υπνοδωμάτιο ή καθιστικό.

Όνομα έργου : Chandelier table, Όνομα σχεδιαστών : Claire Requa, Όνομα πελάτη : Accent Aps.

Chandelier table Το Τραπέζι

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.