Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Αναδιπλούμενο Ποδήλατο

DONUT

Αναδιπλούμενο Ποδήλατο Εύκολη αναδίπλωση ποδηλάτου που διπλώνεται σε κυκλικό πλαίσιο χωρίς τμήματα του ποδηλάτου που προεξέχουν έξω από το πλαίσιο. Το ποδήλατο μοιάζει με κύκλο μετά το δίπλωμα, το οποίο μπορεί εύκολα να μεταφερθεί, να αποθηκευτεί και να αποθηκευτεί. Αυτό το ποδήλατο έχει κυκλικό κράμα αλουμινίου που παίρνει το φορτίο του αναβάτη. Τα μπροστινά και τα πίσω πιρούνια περιστρέφονται στο κυκλικό πλαίσιο. Αυτό το ποδήλατο έχει ένα σωληνοειδές πεντάλ που γλιστράει και περιστρέφεται μέσα στην μπάρα του στροφαλοφόρου. Οι δίσκοι χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά κίνησης στον πίσω τροχό. Ρυθμιζόμενο ύψος κάθισμα & λαβή με GPS, Music Player και Cyclometer.

Όνομα έργου : DONUT, Όνομα σχεδιαστών : Arvind Mahabaleshwara, Όνομα πελάτη : .

DONUT Αναδιπλούμενο Ποδήλατο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.