Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Κοσμήματα

Angels OR Demons

Τα Κοσμήματα Βλέπουμε τη συνεχή μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό, το σκοτάδι και το φως, μέρα και νύχτα, χάος και τάξη, πόλεμος και ειρήνη, ήρωας και κακός κάθε μέρα. Ανεξάρτητα από τη θρησκεία ή την εθνικότητά μας, μας έχουν πει την ιστορία των διαρκών συντρόφων μας: ένας άγγελος που κάθεται στον δεξιό ώμο μας και ένας δαίμονας στα αριστερά, ο άγγελος μας πείθει να κάνουμε το καλό και να καταγράφουμε τις καλές μας πράξεις. Ο διάβολος μας πείθει να κάνουμε κακά και να καταγράφουμε τις κακές μας πράξεις. Ο άγγελος είναι μια μεταφορά για το «superego» μας και ο διάβολος σημαίνει «Id» και τη συνεχή μάχη μεταξύ της συνείδησης και του ασυνείδητου.

Όνομα έργου : Angels OR Demons, Όνομα σχεδιαστών : Samira Mazloom, Όνομα πελάτη : Samira.Mazloom Jewellery.

Angels OR Demons Τα Κοσμήματα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.