Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Cruiser Yacht

WAVE CATAMARAN

Το Cruiser Yacht Σκεφτόμαστε τη θάλασσα ως έναν κόσμο σε μια συνεχή κίνηση, πήραμε το «κύμα» ως σύμβολο αυτής. Ξεκινώντας από αυτήν την ιδέα, διαμορφώσαμε τις γραμμές των γλουτών που φαίνεται να σπάζουν για να υποκύψουν. Το δεύτερο στοιχείο στη βάση της ιδέας του έργου είναι η έννοια του χώρου διαβίωσης που θέλαμε να σχεδιάσουμε σε ένα είδος συνέχειας μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Μέσα από τα μεγάλα γυάλινα παράθυρα έχουμε σχεδόν 360 μοίρες, η οποία επιτρέπει μια οπτική συνέχεια με το εξωτερικό. Όχι μόνο, μέσα από τις μεγάλες γυάλινες πόρτες, η εσωτερική ζωή προβάλλεται στους εξωτερικούς χώρους. Αψίδα. Visintin / Arch. Foytik

Όνομα έργου : WAVE CATAMARAN, Όνομα σχεδιαστών : Roberta Visintin, Όνομα πελάτη : Dream Yacht Design.

WAVE CATAMARAN Το Cruiser Yacht

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.