Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ακουστικό Bluetooth

Bluetrek Titanium +

Το Ακουστικό Bluetooth Αυτό το νέο ακουστικό "Titanium +" από το Bluetrek, φινίρισμα σε κομψό σχεδιασμό που συμβολίζει το "φτάνοντας" (ο σωλήνας μπούμα που εκτείνεται από το κυκλικό κομμάτι αυτιού), χτισμένος σε ένα ανθεκτικό υλικό - κράμα αλουμινίου αλουμινίου, και πάνω απ 'όλα, εξοπλισμένο με τη δυνατότητα για ροή σήματος ήχου από τις τελευταίες έξυπνες συσκευές. Η λειτουργία γρήγορης φόρτισης επιτρέπει την επέκταση της συνομιλίας σας σε μια στιγμή. Ο εκκρεμών διπλώματος ευρεσιτεχνίας σχεδιασμός τοποθέτησης μπαταρίας επιτρέπει την ισορροπία βάρους στο ακουστικό για να βελτιώσει την άνεση της χρήσης.

Όνομα έργου : Bluetrek Titanium +, Όνομα σχεδιαστών : CONNECTEDEVICE Ltd, Όνομα πελάτη : Bluetrek Technologies Limited.

Bluetrek Titanium + Το Ακουστικό Bluetooth

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.