Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σύστημα Ραφιών

Quadro Qusabi

Σύστημα Ραφιών Το σύστημα ραφιών Quadro Qusabi (ή σύντομα QQ) έχει εμπνευστεί από την ευελιξία των ικριωμάτων. Το Qusabi (σημαίνει "σφήνα" στα Ιαπωνικά) εισάγεται σε ανοίγματα στύλων σε επιθυμητό ύψος. Τα ράφια και τα συρτάρια τοποθετούνται στις σφήνες Qusabi χωρίς εργαλεία ή παξιμάδια. Οποιοδήποτε ράφι ή συρτάρι μπορεί να αντικατασταθεί ανά πάσα στιγμή. Είναι εύκολο να συναρμολογήσετε ένα νέο σύστημα QQ μόνο με 2 ράφια, 4 θέσεις και ένα πώμα. Το μικρότερο μέγεθος ραφιού είναι 280 τετραγωνικά εκατοστά. Τα μεγέθη των άλλων ραφιών έχουν πλάτος 8 cm ή μεγαλύτερο. Το σύστημα QQ μπορεί να συναρμολογηθεί και να επεκταθεί ατέλειωτα προσθέτοντας νέες θέσεις και ράφια στο υπάρχον σύστημα.

Όνομα έργου : Quadro Qusabi, Όνομα σχεδιαστών : Sonia Ponka, Όνομα πελάτη : MultiMono.

Quadro Qusabi Σύστημα Ραφιών

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.