Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σύστημα Ραφιών

Quadro Qusabi

Σύστημα Ραφιών Το σύστημα ραφιών Quadro Qusabi (ή σύντομα QQ) έχει εμπνευστεί από την ευελιξία των ικριωμάτων. Το Qusabi (σημαίνει "σφήνα" στα Ιαπωνικά) εισάγεται σε ανοίγματα στύλων σε επιθυμητό ύψος. Τα ράφια και τα συρτάρια τοποθετούνται στις σφήνες Qusabi χωρίς εργαλεία ή παξιμάδια. Οποιοδήποτε ράφι ή συρτάρι μπορεί να αντικατασταθεί ανά πάσα στιγμή. Είναι εύκολο να συναρμολογήσετε ένα νέο σύστημα QQ μόνο με 2 ράφια, 4 θέσεις και ένα πώμα. Το μικρότερο μέγεθος ραφιού είναι 280 τετραγωνικά εκατοστά. Τα μεγέθη των άλλων ραφιών έχουν πλάτος 8 cm ή μεγαλύτερο. Το σύστημα QQ μπορεί να συναρμολογηθεί και να επεκταθεί ατέλειωτα προσθέτοντας νέες θέσεις και ράφια στο υπάρχον σύστημα.

Όνομα έργου : Quadro Qusabi, Όνομα σχεδιαστών : Sonia Ponka, Όνομα πελάτη : MultiMono.

Quadro Qusabi Σύστημα Ραφιών

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.