Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Χαρτικά

commod – Feines in Holz

Χαρτικά Το "merch" ειδικεύεται στην εσωτερική εργασία. Πιστό στο ρητό «ωραία ξύλινα προϊόντα» η εταιρεία υλοποιεί ιδιαίτερα αποκλειστικά οικιακά έργα. Τα χαρτικά έπρεπε να ικανοποιήσουν αυτόν τον ισχυρισμό. Μια μειωμένη αλλά παιχνιδιάρικη διάταξη έχει επιτευχθεί χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα αναμεμιγμένο χρώμα. Τα χαρτικά αντικατοπτρίζουν το στυλ της εταιρείας καθώς και την ιδεολογία της να χρησιμοποιεί μόνο το πιο πολύτιμο υλικό: Το χαρτί είναι κατασκευασμένο από 100 τοις εκατό βαμβάκι, τους φακέλους από πραγματικό ξύλινο καπλαμά. Οι επαγγελματικές κάρτες «ενσαρκώνουν» το σύνθημα των εταιρειών δημιουργώντας ένα τρισδιάστατο δωμάτιο που περιέχει τυπικά ξύλινα προϊόντα.

Όνομα έργου : commod – Feines in Holz, Όνομα σχεδιαστών : Jens Lattke, Όνομα πελάτη : Lattke und Lattke.

commod – Feines in Holz Χαρτικά

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.