Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ψηφιακή Πύλη

National Bank of Greece's i-bank

Η Ψηφιακή Πύλη Concept store που στεγάζει και παρέχει καθοδήγηση σχετικά με τις διαδικτυακές, κινητές και τηλεφωνικές προσφορές. Δεν υπάρχει μετρητής - αντίθετα οι πελάτες χρησιμοποιούν υπολογιστές στο κατάστημα για να ολοκληρώνουν καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές, π.χ. δημιουργία παραγγελιών και προβολή δηλώσεων, με την υποστήριξη της ομάδας 4 ατόμων του καταστήματος. Η εφαρμογή NBG είναι διαθέσιμη σε iPad και iPhone στα κεντρικά περίπτερα «Great Ideas», ιδιωτικοί θάλαμοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τραπεζικές συναλλαγές μέσω Διαδικτύου και τηλεφώνου και οι οθόνες αφής εντός της Διαδραστικής Ζώνης επιτρέπουν στους επισκέπτες να έχουν πρόσβαση σε τραπεζικές υπηρεσίες και να παίζουν παιχνίδια.

Όνομα έργου : National Bank of Greece's i-bank , Όνομα σχεδιαστών : Allen International, Όνομα πελάτη : allen international.

National Bank of Greece's i-bank  Η Ψηφιακή Πύλη

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.