Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ταυτότητα Μάρκας, Οι Στρατηγικές Επωνυμίας

babyfirst

Ταυτότητα Μάρκας, Οι Στρατηγικές Επωνυμίας μια ΚΕ μεταξύ ξένων και κινεζικών οντοτήτων που πωλούν προϊόντα υψηλής ποιότητας εισαγόμενα προϊόντα βρεφικής φροντίδας για την ηπειρωτική κινεζική αγορά. Ο σχεδιασμός συνδυάζει άψογα δυτικά και κινέζικα, σύγχρονα και παραδοσιακά, πολιτιστικά και κοινωνικά στοιχεία. είναι κινεζική παράδοση να σπρώχνει νεογέννητα με κόκκινο ύφασμα ή ρούχα για να αποδώσει καλή τύχη στο μωρό (το κόκκινο είναι το χρώμα της τύχης). η πιπίλα είναι αναγνωρίσιμη δυτική. Αυτός ο σχεδιασμός μεταδίδει μια φιλοδοξία προς τον εκσυγχρονισμό με σεβασμό στις παραδόσεις. καταγράφουμε επίσης πώς τα παιδιά εκτιμούνται δεδομένης της πολιτικής «ένα παιδί» στην Κίνα.

Όνομα έργου : babyfirst, Όνομα σχεδιαστών : brian LAU lilian CHAN, Όνομα πελάτη : .

babyfirst Ταυτότητα Μάρκας, Οι Στρατηγικές Επωνυμίας

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.