Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπέζι

Minimum

Τραπέζι Πολύ ελαφρύ και απλό στην παραγωγή και τη μεταφορά. Είναι πολύ λειτουργικός σχεδιασμός, αν και είναι εξωτερικά πολύ ελαφρύς και μοναδικός. Αυτή η μονάδα είναι πλήρως αποσυναρμολογημένη, η οποία μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να συναρμολογηθεί σε οποιοδήποτε μέρος. Το μήκος μπορεί να συνδυαστεί, καθώς μπορεί να είναι ξύλινα-μεταλλικά πόδια, συναρμολογημένα μέσω των μεταλλικών συνδέσμων. Η μορφή και το χρώμα των ποδιών μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις.

Όνομα έργου : Minimum, Όνομα σχεδιαστών : Viktor Kovtun, Όνομα πελάτη : Xo-Xo-L design.

Minimum Τραπέζι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.