Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Τραπέζι

UFO

Το Τραπέζι Συνδυασμός γυαλιού, μετάλλου και ξύλου. Η παρούσα σχεδίαση υποστηρίζει τη σύλληψη της εταιρείας σχεδιασμού Xo-Xo-l, η οποία περιγράφεται ως "Έπιπλα θετικών συναισθημάτων". Είναι πολύ λειτουργικός σχεδιασμός, αν και είναι εξωτερικά πολύ ελαφρύς και μοναδικός. Αυτή η μονάδα είναι πλήρως αποσυναρμολογημένη, η οποία μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να συναρμολογηθεί σε οποιοδήποτε μέρος.

Όνομα έργου : UFO, Όνομα σχεδιαστών : Viktor Kovtun, Όνομα πελάτη : Xo-Xo-L design.

UFO Το Τραπέζι

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.