Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Συρτάρι, Καρέκλα & Γραφείο

Ludovico Office

Συρτάρι, Καρέκλα & Γραφείο Όπως και με τα κύρια έπιπλα του Ludovico, αυτή η έκδοση του γραφείου obvioulsy έχει την ίδια αρχή που είναι να κρύβεται μια πλήρης καρέκλα σε ένα συρτάρι, χωρίς να γίνεται αντιληπτή η καρέκλα και να θεωρείται μέρος των κύριων επίπλων. Οι περισσότεροι θα πιστεύουν ότι οι καρέκλες είναι μερικά ακόμη συρτάρια. Μόνο όταν τραβήξουμε πίσω βλέπουμε μια καρέκλα κυριολεκτικά να βγαίνει από έναν τόσο γεμάτο χώρο γεμάτο με συρτάρια. Η έμπνευση σε μεγάλο βαθμό προήλθε από μια επίσκεψη στην κάστα του Πιταμιγλίου και όλα τα συμβολικά, κρυμμένα μηνύματα, καθώς και κρυφές και απροσδόκητες πόρτες ή πλήρεις αίθουσες.

Όνομα έργου : Ludovico Office, Όνομα σχεδιαστών : Claudio Sibille, Όνομα πελάτη : Sibille.

Ludovico Office Συρτάρι, Καρέκλα & Γραφείο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.