Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα

Two in One

Καρέκλα Νομίζω ότι ο συνδυασμός των κοσμημάτων από πλαστικό και κόντρα πλακέ (ξύλο) είναι πολύ προοπτικός. Η βάση της ιδέας και της κατασκευής αυτής της καρέκλας είναι τόξο. Το τόξο-πέταλο μπορεί να είναι οποιουδήποτε χρώματος, αλλά θα είναι υποχρεωτικό να ενισχυθεί από τα δύο ζεύγη χαλύβδινων ράβδων, καθώς η αρνητική κλίση των μπροστινών ποδιών δημιουργεί μια επιπλέον στιγμή και, για αυτόν τον λόγο, επιπλέον φορτίο σε αυτά. Το πίσω μέρος της καρέκλας μπορεί να κατασκευαστεί από κόντρα πλακέ και να προχωρήσει στην αριθμητική ελεγχόμενη μηχανή. Τα πίσω και μπροστινά μέρη μπορούν να παραχθούν ξεχωριστά και στη συνέχεια να κολληθούν (σε καρφίτσες) ή να συναρμολογηθούν

Όνομα έργου : Two in One, Όνομα σχεδιαστών : Viktor Kovtun, Όνομα πελάτη : Xo-Xo-L design.

Two in One Καρέκλα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.