Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα

Two in One

Καρέκλα Νομίζω ότι ο συνδυασμός των κοσμημάτων από πλαστικό και κόντρα πλακέ (ξύλο) είναι πολύ προοπτικός. Η βάση της ιδέας και της κατασκευής αυτής της καρέκλας είναι τόξο. Το τόξο-πέταλο μπορεί να είναι οποιουδήποτε χρώματος, αλλά θα είναι υποχρεωτικό να ενισχυθεί από τα δύο ζεύγη χαλύβδινων ράβδων, καθώς η αρνητική κλίση των μπροστινών ποδιών δημιουργεί μια επιπλέον στιγμή και, για αυτόν τον λόγο, επιπλέον φορτίο σε αυτά. Το πίσω μέρος της καρέκλας μπορεί να κατασκευαστεί από κόντρα πλακέ και να προχωρήσει στην αριθμητική ελεγχόμενη μηχανή. Τα πίσω και μπροστινά μέρη μπορούν να παραχθούν ξεχωριστά και στη συνέχεια να κολληθούν (σε καρφίτσες) ή να συναρμολογηθούν

Όνομα έργου : Two in One, Όνομα σχεδιαστών : Viktor Kovtun, Όνομα πελάτη : Xo-Xo-L design.

Two in One Καρέκλα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.