Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κατάστημα Αλυσίδων Μόδας Για Νέους

Trend Platter

Το Κατάστημα Αλυσίδων Μόδας Για Νέους Ως μια γρήγορη απεικόνιση των χαρακτηριστικών της μάρκας "ποικιλία" και "συνδυασμός και αντιστοίχιση", το "Trend Platter" αναδεικνύει την έμφαση της μάρκας μέσω μιας ευρείας ποικιλίας μοντέρνων σχεδιαστικών στυλ, που κυμαίνονται από κλασικό και vintage έως μοντέρνο και ελάχιστο. Η θολωτή οροφή με μαύρο χρώμα παρουσιάζει μόδα με κλασικό τρόπο, ενώ το καρό δάπεδο δίνει vintage εμφάνιση. Η λευκή περιοχή δείχνει μινιμαλιστική απλότητα, ενώ η μοντέρνα ζώνη είναι γεμάτη με τα δροσερά μαύρα και μεταλλικά χρώματα. Το προσαρμοσμένο φόντο διαφορετικών στυλ είναι μια δημιουργική προσέγγιση για την ανάδειξη του χαρακτηριστικού της μάρκας.

Όνομα έργου : Trend Platter, Όνομα σχεδιαστών : Lam Wai Ming, Όνομα πελάτη : PMTD Ltd..

Trend Platter Το Κατάστημα Αλυσίδων Μόδας Για Νέους

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.