Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Γραφείο Μετατρέψιμο Σε Κρεβάτι

1,6 S.M. OF LIFE

Γραφείο Μετατρέψιμο Σε Κρεβάτι Η βασική ιδέα ήταν να σχολιάσουμε το γεγονός ότι οι ζωές μας συρρικνώνονται για να χωρέσουν στον περιορισμένο χώρο του γραφείου μας. Τελικά, συνειδητοποίησα ότι κάθε πολιτισμός μπορεί να έχει μια πολύ διαφορετική αντίληψη για τα πράγματα ανάλογα με το κοινωνικό του πλαίσιο. Για παράδειγμα, αυτό το γραφείο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για μια σιέστα ή για λίγες ώρες ύπνου τη νύχτα εκείνες τις ημέρες που κάποιος αγωνίζεται να τηρήσει τις προθεσμίες. Το έργο πήρε το όνομά του από τις διαστάσεις του πρωτοτύπου (2,00 μέτρα μήκος και 0,80 μέτρα πλάτος = 1,6 sm) και το γεγονός ότι η εργασία συνεχίζει να καταλαμβάνει όλο και περισσότερο χώρο στη ζωή μας.

Όνομα έργου : 1,6 S.M. OF LIFE, Όνομα σχεδιαστών : Athanasia Leivaditou, Όνομα πελάτη : Studio NL (my own practice).

1,6 S.M. OF LIFE Γραφείο Μετατρέψιμο Σε Κρεβάτι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.