Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Ακουστικά Tws

PaMu Nano

Τα Ακουστικά Tws Το PaMu Nano αναπτύσσει ακουστικά "αόρατα στο αυτί" προσαρμοσμένα για νεαρούς χρήστες και κατάλληλα για περισσότερα σενάρια. Ο σχεδιασμός βασίζεται στη βελτιστοποίηση δεδομένων αυτιών περισσότερων από 5.000 χρηστών και, τέλος, διασφαλίζει ότι τα περισσότερα αυτιά θα είναι άνετα όταν τα φοράτε, ακόμη και όταν ξαπλώνετε στο πλάι. Η επιφάνεια της θήκης φόρτισης χρησιμοποιεί ειδικό ελαστικό πανί για να κρύψει την ενδεικτική λυχνία μέσω της ενσωματωμένης τεχνολογίας συσκευασίας. Η μαγνητική αναρρόφηση βοηθά στην εύκολη λειτουργία. Το BT5.0 απλοποιεί τη λειτουργία ενώ διατηρεί μια γρήγορη και σταθερή σύνδεση και ο κωδικοποιητής aptX εξασφαλίζει υψηλότερη ποιότητα ήχου. IPX6 Αδιάβροχο.

Όνομα έργου : PaMu Nano, Όνομα σχεδιαστών : Xiaolu Cai, Όνομα πελάτη : Xiamen Padmate Technology Co.,Ltd..

PaMu Nano Τα Ακουστικά Tws

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.