Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Μονάδα Φωτισμού

Khepri

Η Μονάδα Φωτισμού Το Khepri είναι ένα φωτιστικό δαπέδου και επίσης ένα μενταγιόν που έχει σχεδιαστεί με βάση τους αρχαίους Αιγύπτιους Khepri, τον σκαραβαίο θεό της ανατολής του πρωινού ήλιου και της αναγέννησης. Απλώς αγγίξτε το Khepri και το φως θα ανάψει. Από το σκοτάδι στο φως, όπως πίστευαν πάντα οι αρχαίοι Αιγύπτιοι. Αναπτύχθηκε από την εξέλιξη του σχήματος του αιγυπτιακού σκαραβαίου, το Khepri είναι εξοπλισμένο με ένα ρυθμιζόμενο LED που ρυθμίζεται από έναν διακόπτη αισθητήρα αφής που παρέχει τρεις ρυθμίσεις ρυθμιζόμενη φωτεινότητα με ένα άγγιγμα.

Όνομα έργου : Khepri, Όνομα σχεδιαστών : Hisham El Essawy, Όνομα πελάτη : HEDS.

Khepri Η Μονάδα Φωτισμού

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.