Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπεζάκι Σαλονιού

Cube

Τραπεζάκι Σαλονιού Το σχέδιο εμπνεύστηκε από τα γεωμετρικά γλυπτά του Golden Ratio και του Mangiarotti. Η φόρμα είναι διαδραστική, προσφέροντας στους χρήστες διαφορετικούς συνδυασμούς. Ο σχεδιασμός αποτελείται από τέσσερα τραπέζια καφέ διαφορετικών μεγεθών και ένα πουφ που παρατάσσεται γύρω από τη μορφή του κύβου, το οποίο είναι ένα στοιχείο φωτισμού. Τα στοιχεία του σχεδιασμού είναι πολυλειτουργικά για να καλύψουν τις ανάγκες του χρήστη. Το προϊόν παράγεται με υλικό Corian και κόντρα πλακέ.

Όνομα έργου : Cube, Όνομα σχεδιαστών : Meltem Eti Proto, Julide Arslan, Όνομα πελάτη : Meltem Eti Proto, Jülide Arslan.

Cube Τραπεζάκι Σαλονιού

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.