Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Βαλίτσα Βιωσιμότητας

Rhita

Βαλίτσα Βιωσιμότητας Η συναρμολόγηση και η αποσυναρμολόγηση έχουν σχεδιαστεί για λόγους βιωσιμότητας. Με ένα καινοτόμο σύστημα μεντεσέδων που έχει σχεδιαστεί, μειώθηκε το 70% των ανταλλακτικών, χωρίς κόλλα ή πριτσίνια για στερέωση, χωρίς ράψιμο της εσωτερικής επένδυσης, που διευκολύνει την επισκευή και μειώθηκε το 33% του όγκου των φορτίων, τελικά, επεκτείνετε τη βαλίτσα κύκλος ζωής. Όλα τα ανταλλακτικά μπορούν να αγοραστούν μεμονωμένα, για προσαρμογή της δικής της βαλίτσας ή αντικατάστασης ανταλλακτικών, χωρίς επιστροφή βαλίτσας στο κέντρο επισκευής, εξοικονόμηση χρόνου και μείωση του αποτυπώματος άνθρακα αποστολής.

Όνομα έργου : Rhita, Όνομα σχεδιαστών : ChungSheng Chen, Όνομα πελάτη : Tainan University of Technology/Product Design Deparment.

Rhita Βαλίτσα Βιωσιμότητας

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.