Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Παγωτό

Sister's

Το Παγωτό Αυτή η συσκευασία έχει σχεδιαστεί για την εταιρεία Sisters Ice Cream. Η ομάδα σχεδιασμού προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τρεις κυρίες, που θυμίζουν τους κατασκευαστές αυτού του προϊόντος, με τη μορφή χαρούμενων χρωμάτων που προέρχονται από τη γεύση κάθε παγωτού. Σε κάθε γεύση του σχεδιασμού, το σχήμα του παγωτού χρησιμοποιείται ως μαλλιά του χαρακτήρα, το οποίο παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα και νέα εικόνα συσκευασίας παγωτού. Αυτό το σχέδιο, στη νέα του μορφή, έχει προσελκύσει πολλή προσοχή μεταξύ των ανταγωνιστών του και είχε υψηλές πωλήσεις. Ο σχεδιασμός προσπαθεί να δημιουργήσει πρωτότυπη και δημιουργική συσκευασία.

Όνομα έργου : Sister's , Όνομα σχεδιαστών : Azadeh Gholizadeh, Όνομα πελάτη : Azadeh Gholizadeh.

Sister's  Το Παγωτό

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.