Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Premium Brand Για Παιδιά

Lady Already

Το Premium Brand Για Παιδιά Τα πολυτελή πλεκτά για κορίτσια είναι κατασκευασμένα μόνο από τα καλύτερα νήματα από κασμίρι και μαλλί που προέρχονται από τους καλύτερους παραγωγούς του κόσμου. Ένας δημιουργός πιστεύει ότι κάθε νεαρό κορίτσι είναι ένα λαμπρό που χρειάζεται ειδική ρύθμιση για να λάμψει και να προκαλέσει χαρά. Με ενθουσιασμό εργάζεται για να διασφαλίσει ότι η πολύτιμη μικροσκοπική κυρία σας θα φαίνεται εντυπωσιακή με τα νέα πλεκτά της. Κάνει πάντα το καλύτερο δημιουργώντας τέλεια ρούχα για να εκφράσει το στυλ και την ατομικότητα της μικρής κυρίας σας. Έτσι, τα πλεκτά κάνουν τα κορίτσια να νιώθουν υπέροχη αγάπη, φροντίδα και ένα μικρό μαγικό σε κάθε βελονιά των μαλακών και μεταξένων πολυτελών πλεκτών

Όνομα έργου : Lady Already, Όνομα σχεδιαστών : Elena Starostina, Όνομα πελάτη : Elena Starostina.

Lady Already Το Premium Brand Για Παιδιά

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.