Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Σνακ

Have Fun Duck Gift Box

Τα Σνακ Το κουτί δώρου "Have Fun Duck" είναι ένα ειδικό κουτί δώρου για νέους. Εμπνευσμένο από παιχνίδια, παιχνίδια και ταινίες σε στιλ pixel, ο σχεδιασμός απεικονίζει μια «πόλη τροφίμων» για νέους με ενδιαφέρουσες και λεπτομερείς εικόνες. Η εικόνα IP θα ενσωματωθεί στους δρόμους της πόλης και οι νέοι λατρεύουν τα σπορ, τη μουσική, το χιπ χοπ και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Απολαύστε διασκεδαστικά αθλητικά παιχνίδια απολαμβάνοντας φαγητό, εκφράστε έναν νεαρό, διασκεδαστικό και χαρούμενο τρόπο ζωής.

Όνομα έργου : Have Fun Duck Gift Box, Όνομα σχεδιαστών : Pufine Creative, Όνομα πελάτη : Zhou Hei Ya International Holdings Company Limited.

Have Fun Duck Gift Box Τα Σνακ

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.