Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Αγροικία

House On Pipes

Αγροικία Ένα πλέγμα λεπτών χαλύβδινων σωλήνων που διαμορφώνονται με κλιμακωτό τρόπο ελαχιστοποιεί το αποτύπωμα του κτιρίου παρέχοντας ταυτόχρονα την ακαμψία και τη σταθερότητα για την ανύψωση του χώρου διαβίωσης πάνω από αυτό. Σύμφωνα με την προσέγγιση της μινιμαλιστικής εικόνας, αυτή η αγροικία έχει σχεδιαστεί στο πλαίσιο των υπαρχόντων δέντρων για τη μείωση της εσωτερικής αύξησης θερμότητας. Αυτό υποβοηθήθηκε περαιτέρω από το σκόπιμο συγκλονισμό των μπλοκ τέφρας Fly στην πρόσοψη με το κενό που προέκυψε και η σκιά να ψύχει φυσικά το κτίριο. Η ανύψωση του σπιτιού εξασφάλισε επίσης ότι το τοπίο ήταν αδιάκοπο και οι απόψεις ήταν απεριόριστες.

Όνομα έργου : House On Pipes, Όνομα σχεδιαστών : PARALLAX, Όνομα πελάτη : Parallax.

House On Pipes Αγροικία

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.