Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Χαλί

Hair of Umay

Χαλί Κατασκευασμένο στην αρχαία νομαδική τεχνική, που προστατεύεται από τον κατάλογο της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO που χρειάζεται ανάγκη επείγουσας φύλαξης, αυτό το χαλί φέρνει τα καλύτερα από το μαλλί λόγω των ντεγκραντέ από μαλλί και τις λεπτές ραφές που δημιουργούν ογκομετρική υφή. 100 τοις εκατό χειροποίητο, αυτό το χαλί είναι κατασκευασμένο με φυσικές αποχρώσεις του μαλλιού και κιτρινωπό τόνο βαμμένο με κέλυφος κρεμμυδιού. Ένα χρυσό νήμα που περνά μέσα από το χαλί κάνει μια δήλωση και θυμίζει τα μαλλιά που ρέουν ελεύθερα στον άνεμο - μαλλιά της νομαδικής θεάς Umay - προστάτης γυναικών και παιδιών.

Όνομα έργου : Hair of Umay, Όνομα σχεδιαστών : Marina Begman, Όνομα πελάτη : Marina Begman.

Hair of Umay Χαλί

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.