Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εξωτερική Μεταλλική Καρέκλα

Tomeo

Η Εξωτερική Μεταλλική Καρέκλα Κατά τη δεκαετία του '60, οι οραματιστές σχεδιαστές ανέπτυξαν τα πρώτα πλαστικά έπιπλα. Το ταλέντο των σχεδιαστών σε συνδυασμό με την ευελιξία της ουσίας οδήγησε στο απαραίτητο της. Τόσο οι σχεδιαστές όσο και οι καταναλωτές εθίστηκαν σε αυτό. Σήμερα, γνωρίζουμε τους περιβαλλοντικούς κινδύνους. Ωστόσο, οι βεράντες του εστιατορίου παραμένουν γεμάτες με πλαστικές καρέκλες. Αυτό συμβαίνει επειδή η αγορά προσφέρει λίγη εναλλακτική λύση. Ο κόσμος του σχεδιασμού παραμένει αραιοκατοικημένος με κατασκευαστές μεταλλικών επίπλων, ακόμη και μερικές φορές αναδημοσίευση σχεδίων από τα τέλη του 19ου αιώνα… Εδώ έρχεται η γέννηση του Tomeo: μια μοντέρνα, ελαφριά και στοιβαζόμενη ατσάλινη καρέκλα.

Όνομα έργου : Tomeo, Όνομα σχεδιαστών : Hugo Charlet-berguerand, Όνομα πελάτη : HUGO CHARLET DESIGN STUDIO .

Tomeo Η Εξωτερική Μεταλλική Καρέκλα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.